Wednesday 19 December 2007

Σχέδια για το 2008



Ένα πρώτο σχέδιο για το 2008 είναι να πάω στο γήπεδο να δω τη Sunderland. Χρόνια τώρα θέλω να πάω να δω αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά συνέχεια το αναβάλλω. Το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι να πάω αυτή τη σεζόν γιατί η Sunderland κινδυνεύει να πέσει. Μπορώ βέβαια να πάω να την δω και στην Β' Εθνική, αλλά δεν θα είναι το ίδιο.

Το δεύτερο σχέδιο είναι να πάω σε ένα εστιατόριο με ένα αστέρι Michelin. Ο τελικός στόχος είναι κάποτε να πάω σε εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin, φέτος με μια έννοια θα προετοιμάσω το έδαφος γιατί δεν μπορεί να πας κατευθείαν σε τρία αστέρια. Θα είναι σαν να μην έχεις ταξιδέψει ποτέ έξω από την Ελλάδα και ξαφνικά πας μια πολυήμερη στην Καραϊβική. Δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις την εμπειρία.

Ένα τρίτο πράγμα που για πολλά χρόνια τώρα θέλω να κάνω, είναι να δω ένα ματς snooker στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Sheffield. Αλλά αυτό το αφήνω για το 2009.

Θα ήθελα και να αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο, να μάθω καμιά ξένη γλώσσα και κανένα μουσικό όργανο που από παιδί ήθέλα να παίζω, και ίσως να ξεκινήσω να γράφω ένα μυθιστόρημα, αλλά δεν το βλέπω να κάνω τέτοια πράγματα.

No comments: